vrijdag 24 augustus 2018

7 jaar trapleuningen informatie op een rijtje de Do's en Don'ts


De Do's en Don'ts bij het toepassen van trapleuningen


De afgelopen 7 jaar heb ik veel geschreven over trapleuningen en waar je rekening mee moet houden om je trap weer veilig te maken. Ik wist niet dat er zoveel over trapleuningen geschreven kon worden...
In 2011 begon ik regelmatig een artikel te plaatsen hierover. Met name omdat wij met het bedrijf veel terugkerende vragen kregen van klanten die onze website bezochten zoals, welk model trapleuning heb ik nodig, of hoeveel beugeltjes moet ik toepassen, kan ik mn oude trapleuning weer mooi maken.
Kunt u dit komen opmeten en monteren, De blog die we toen zijn opgestart was een uitkomst, veel vragen konden we op deze manier digitaal beantwoorden.

Om voor u hierin een makkelijk vindbaar overzicht te maken heb ik alle blogs verzameld onder de noemer 7 jaar blog artikelen trapleuningen. Hier vind u alles wat u moet weten om de juiste trapleuning te kiezen, hoe u de trapleuning moet monteren het wel of niet gebruiken van een smetplank etc etc.
Wilt u een gratis tekening van uw trapleuning, bij ons op de site vult u een matenlijstje in van de traptreden en een medewerker berekend voor u welke trapleuning vorm u nodig heeft.

Is dit te uitgebreid voor u dan geef ik hieronder nog een keer de meest belangrijkste informatie over de trapleuning.

Veel leesplezier en hopelijk draagt mijn info bij aan een veiligere trap, met minder ongelukken.


Heeft u een vraag over dit onderwerp, dan kunt u altijd e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.

+Simon van Eijk
Geen opmerkingen:

Een reactie posten