vrijdag 11 november 2016

trapleuningen in een kant en klare uitvoering hoe mooi is dat!

Hoe mooi is dat een trapleuning die kant en klaar is!

Ontbreekt de trapleuning in je huis? Dit is niet zo gek want in veel huizen is dit het geval. Geschat
trapleuning kunststof antraciet grijs 
wordt dat in Nederland bij circa 25% van de huizen de trapleuning ontbreekt.

De trapleuning wordt vaak bij een nieuwe verbouwing verwijderd. Hij is of te veel beschadigd of hij zit in de weg als de muren moeten worden behandeld, de gaten van de leuningdragers worden dan vaak weg ge-stukadoort, met als gevolg dat de trapleuning niet wordt terug geplaatst.

He kan ook zijn dat hij oud en vies is, de trapleuning is vaak meerdere keren geschilderd en een beetje fatsoenlijk opknappen is dan een enorme klus op zich. Je gaat vol overgave aan de slag met een afbijtmiddel en een verfschraper maar het resultaat valt zwaar tegen.

Voor al deze moeilijke situaties is er nu een kant en klare oplossing, namelijk een ronde trapleuning gemaakt van een kunststof in maar liefst 6 verschillende kleuren.

Dus nooit meer geschilder of lakken, deze leuning is eenvoudig schoon te houden dus super praktisch.

De trapleuning is er in een "starre" en een buigbare uitvoering. Het buigbare model is eenvoudig "uit de hand" te buigen, waardoor bijna iedere trapleuning vorm te maken is.

De standaard lengte is 120cm deze lengtes zijn eenvoudig met een kunststof schroef pen door te koppelen tot de juiste lengte. Met een beugelzaag is de trapleuning makkelijk op de goede lengte te zagen en klein kunststof ringetje zorgt dat de overgang tussen de leuningen mooi vloeiend door loopt.

Een strak eind kapje werkt de trapleuning netjes af. Ook is de trapleuning door zijn lengte makkelijk vervoerbaar door de meeste vervoersbedrijven, zoals post NL of DPD.

de verschillende kleuren 
Het enige min puntje is misschien dat er in de buigbare delen een extra leuning dragertje moeten worden geplaatst, zodat de leuning niet gaat knikken tussen de beugeltjes in.

Maar verder is het een ideale leuning voor bijvoorbeeld:
  • gebogen leuning modellen.
  • leuningen in vochtige ruimtes.
  • leuning voor buiten toepassing.
  • leuning voor op moeilijke plaatsen.
  • eindeloze lange lengtes. 
Heeft u vragen over dit product of de verwerking hiervan dan kunt u mij of mijn technische collega’s altijd e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.
Maar telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook: 0900-7824722.
+Simon van Eijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten