donderdag 22 oktober 2015

Spiltrap strak en modern design

Spiltrappen in moderne vormgeving en trendy kleuren!


Spiltrappen zijn super handige ruimtebesparende trappen waardoor je veel woonruimte overhoud.
Model clip prijs 999,00 euro
De betaalbare modellen spiltrappen waren tot voor kort wat ouderwets van vorm en uitstraling.

In Italie is de fabriek Albini Fontanot constant bezig met ontwikkelen van nieuwe vormgevingen en toepassingen met trendy kleuren. Ben je op zoek naar een trap die echt apart is maar ook nog eens scherp in prijs is, kijk dan eens op de site van albini fontanot.

Deze fabriek maakt al zeer lang spiltrappen in een bouwpakket vorm, gemakkelijk door iedere aannemer te monteren, of als je zelf een handige doe het zelver bent dan zijn de spiltrappen goed te monteren. Bij iedere trap wordt er een uitgebreide dvd bij geleverd waar stap voor stap word gedemonstreerd hoe je de trap moet monteren.

Tegenwoordig wordt in een modern interieur veel wit en grijs toegepast, dit in combinatie met
complementaire kleuren.
Een prachtig resultaat is deze volledig witte spiltrap die aan alle eisen voldoet van een veilige trap.Ook de details van de spiltrap, de kunststof ringen en beugels alles is in de witte en grijze kleur geleverd.

Dit maakt deze spiltrap zeer gewild in het moderne interieur. De spiltrap is leverbaar in 3 verschillende diameters en kan ook worden toegepast bij een vierkant trap gat of een vide aansluiting. De spijltjes van de spiltrap loopt door de trede waardoor de verdrijving van de treden vast staan. Hierdoor heb je een groot trede oppervlak waar je voet goed op te plaatsen is. De tussenafstand van de trapspijltjes is 10cm en hierdoor ook kindvriendelijk.

Wilt u meer weten over de trappen van Albini Fontanot, neem dan contact op met:
Handelsonderneming Lami Wood B.V.
Veenderveld 47E
2371 TT Roelofarendsveen
071-3320020
Of neem een kijkje op de website: www.lamiwood.nl

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u mij of mijn technische collega's natuurlijk ook e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van ons. Maar direct telefonisch contact opnemen mag natuurlijk altijd: 0900-7824722.Geen opmerkingen:

Een reactie posten