donderdag 8 december 2011

Wist u dat......


Er jaarlijks 32000 personen van de vaste trap vallen die op de spoedeisende hulp terecht komen?
Hiervan vinden er 26000 plaats in de vertrouwde werkomgeving! 5800 slachtoffers die vallen van de vaste trap lopen dusdanig ernstig letsel op dat deze moeten worden opgenomen in het ziekenhuis. Dit is opmerkelijk want 4200 van deze val-ongevallen vinden plaats in onze vertrouwde woonomgeving.

Alprokon aluminium brengt de Non Slip Safety op de markt. Een complete serie traptrede- en dorpel profielen die voldoen aan zeer strenge norm High Track. Een prachtig product om bijvoorbeeld toe te passen op trappen en dorpels op vluchtroutes. De aluminium profielen zijn voorzien een rubbertex laag, met een zeer hoog frictie coëfficiënt. Eenvoudig te monteren geschroefd of zelfklevend. De strippen zijn ook geschikt voor blote voeten. Meer weten? Kijkt u op de site van www.alprokon.com.


Er is nu een nog makkelijkere en  (veel meer geschikt) product op de markt gebracht speciaal voor woningbouw trappen, Een pvc strip die plakbaar is en net zo sterk is als de infrees strip.
Antisliprubbertape brengt dit product op de markt in 4 moderne kleuren. Groot voordeel is wel dat het door iedereen is aan te brengen en je geen groeven in de traptrede hoeft te frezen.


Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u mij of mijn technische collega's natuurlijk ook e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van ons. Maar direct telefonisch contact opnemen mag natuurlijk altijd: 0900-7824722.
+Simon van Eijk

gecontroleerd en aangepast/aangevuld met actuele info op 4 februari 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten