maandag 5 december 2011

Basis trappen heeft een tweede CNC Freesmachine met 5 assen

De trappenfabriek Basis trappen, uit Sprang-Capelle, heeft er een splinternieuwe CNC frees bijgekocht om de vraag naar houten woningbouw-trappen aan te kunnen. De machine zal worden ingezet voor standaard trappen in vuren-, beuken- en eiken-uitvoering. "Hiermee gaan wij de groeiende vraag opvangen. De inmiddels ruim 3 jaar draaiende 1e machine zal dan permanent ingezet worden voor de luxere trappen, zoals keepboom- en crumlingtrappen. Hierdoor kunnen we deze Basis trappen binnen 14 dagen leveren." aldus Henri van der Schoot, directeur van Basis trappen.

"Het succes van de formule 'Basis trappen' komt door de snelheid en de uitgebreide services die Basis trappen geeft," aldus Henri van der Schoot. "Wij kunnen alles in eigen hand regelen. Als er een nieuw trapgat moet worden gemaakt in de betonnen vloer of leidingen moeten worden verlegt regelen wij alles voor de  klant binnen ons netwerk van specialisten. Alles snel en vakkundig. Consumenten vinden dat erg plezierig." 
Op dit moment wordt de machine door de Groot houtbewerking machines verder afgeregeld zodat vanaf volgende week de productie kan gaan starten. Basis trappen heeft op enkele plaatsen in het land dealers waar de consument de kwaliteit van de basis trappen kan bewonderen. Hier zijn ook technische specialisten die u goed kunnen informeren over het vervangen van uw oude trap voor een echte Basis trap.

Sinds 2015 is het assortiment uitgebreid met eco trappen van bamboo en rubber wood. hout dat in beheerde bossen wordt geteeld en dat op termijn de hardhout soorten zoals iroko en merbau volledig zal vervangen.

 

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u mij of mijn technische collega's natuurlijk ook e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord van ons. Maar direct telefonisch contact opnemen mag natuurlijk altijd: 0900-7824722.
+Simon van Eijk

aangepast en gecontroleerd op 4 februari 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten