woensdag 16 mei 2018

Rubio Monocoat olie om onbehandelde houten traponderdelen te kleuren en te beschermen.

Rubio Monocoat olie om onbehandelde houten trap producten in te kleuren en te beschermen in één laag.

De olie is leverbaar bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout. Heeft u echter een kleur in gedachten die u niet terug vindt in het uitgebreid standaard assortiment?
De fabriek maakt de kleur voor u op maat met de Rubio Color Artists.

Waarom is deze kleurolie uitgegroeid tot zo'n succes?
De olie een milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten en dankzij de technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is heeft
de kleur olie de volgende kwaliteiten:

-Duurzame bescherming en inkleuring van houtproducten.
notenhout prachtig afgewerkt met olie pure
-Eén enkele laag volstaat voor kleur en bescherming.
-100% natuurlijke ingrediënten, 0% VOC.
-Eenvoudig in gebruik en onderhoud.
-Geen overlappingen kleur aanzettingen mogelijk.
-Kan op alle houtsoorten gebruikt worden.
-Ruim kleurenpalet: 40 standaardkleuren.
-Hout krijgt een prachtige matte natuurlijke uitstraling.


Om speciale effecten en contrasten te creëren, kan men kiezen voor een voorkleuringsolie. Deze kleuren kunnen zeer goed onderling gemengd worden.
De olie is heel eenvoudig aan te brengen met constant gelijkwaardig resultaat. De combinatie van onze olie en deze voorkleuringen schept onbeperkte creatieve mogelijkheden.
en is beschikbaar in 14 verschillende kleuren.

Kleurt en beschermt in één enkele laag
RMC Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in 1 enkele laag De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert
een snelle droging en door harding, en een zeer sterke bescherming.

Er zijn geen ingewikkelde machines nodig om dit aan te brengen met een eenvoudig schuursponsje op een kunststof pad zijn zeer goede resultaten te behalen. Het is daarom begrijpelijk dat ook de meeste trappen bedrijven over gegaan zijn met de behandeling van de trappen met deze olie.




De voorbereiding
Een goede voorbereiding van het oppervlak is cruciaal voor een optimale afwerking. Het materiaal moet goed geschuurd zijn en moet worden gereinigd met een cleaner.

De voorbehandeling(niet altijd nodig)
Een gerookte of vergrijsde look, een creatieve voor kleuring er zijn producten ter voorbehandeling van het oppervlak die het mogelijk maken om op een eenvoudige manier een unieke look te creëren. De afwerking gebeurt steeds met een kleurolie, waardoor de moleculaire binding met het hout gegarandeerd blijft.

Kleuren
Kleuren en beschermen doet u met RMC Oil Plus 2C of het brandvertragende RMC FR Oil System. Deze oliën zijn beschikbaar in 40 kleuren die de natuurlijke look & feel van het hout verrijken. Om ook te voldoen aan de vraag naar een transparante afwerking die tegelijk de vertrouwde bescherming biedt, werd het RMC Invisible Oil System aan het gamma toegevoegd.

Onderhoud
Om geoliede oppervlaktes in topconditie te houden, zijn er diverse onderhoudsproducten leverbaar.

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u mij of mijn technische collega’s altijd e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten