vrijdag 25 augustus 2017

De spiltrap Model SLIM anno 2017 met industriele look

Moderne spiltrap 2017 met industriĆ«le uitstraling  

Dat Albini Fontanot mooie trappen ontwerp en maakt was wel bekend inmiddels, echter met het model SLIM overtreffen ze het wel helemaal.
De trap is volledig uitgevoerd in dun plaatstaal waardoor de onderdelen heel slank lijken maar toch super sterk. Bij de huidige trend van 2017 is dit een perfect voorbeeld van Industriƫle vormgeving.

De trap is maar liefst leverbaar in 4 kleuren, waaronder de roest vormige kleur van cortenstaal. De trap is speciaal ontworpen als zelfbouwtrap.
Als optie is het ook mogelijk om er houten treden bij te bestellen van gerecycled hout en afgewerkt in diverse kleuren.

De onderdelen zijn met veel zorg samengesteld voor een perfect monteer bare trap. De trap is in verschillende diameters leverbaar en kan opgebouwd worden tot een hoogte van 356cm.

Zoals alle trappen van Abini Fontanot worden alle onderdelen zorgvuldig verpakt in een handzame kist geleverd. Als montage instructie zit bij de trap een montage dvd waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe de trap moeten worden gemonteerd.

Wilt u de balustrade of vide ook voorzien van hekwerk in dezelfde stijl? Bij de SLIM is dit ook mogelijk.

Model SLIM model 2017 bouwpakket model van Albini Fontanot

Wilt u meer informatie over deze trap? Handelsonderneming Lamiwood is dealer van alle trappen van Albini Fontanot en kan iedere trap in iedere uitvoering leveren.

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u mij of mijn technische collega’s altijd e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord.
Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook: 0900-7824722.
+Simon van EijkGeen opmerkingen:

Een reactie posten