vrijdag 23 maart 2012

De Wopti traptreden frees voor een plaatselijke traprenovatie

uitfrezen met sjabloon
De Wopti traptreden frees is speciaal ontwikkelt om de bovenkant van de oude versleten houten traptreden een nieuw aanzien te geven. Met deze machine freest u een klein laagje, circa 2 à 3mm, van de bovenkant van de traptreden. 

Heeft u bijvoorbeeld een trap van een duurzame houtsoort zoals beukenhout of mahoniehout en is het oppervlak behoorlijk beschadigd of uitgesleten dan is deze freesmachine een geweldige uitkomst. Deze freesmachine is ontwikkelt door de trappenmakers van de fabriek Wortmann in samenwerking met de Duitse firma Mafell AG.  Daarbij kunt u ook diverse sjablonen kopen met verschillende vormen, waaronder de halve cirkel, en hierin een andere houtsoort verlijmen, of vloerbedekking lijmen of zoals Casafloor een natuursteen. Ook kunt u kiezen voor een HPL traprenovatie plaat en deze in frezing voorzien van een HPL decor plaat in een moderne tint. 

Stair Care levert verschillende decoren in een 1,5 mm dikke uitvoering. Hierdoor hoeft de oude traptrede niet verwijderd te worden, of worden voorzien van een nieuwe traprenovatie overzet trede. Kijkt u maar hoe dat gaat op dit YouTube filmpje.
Heeft u vragen over deze Woptie frees dan kunt u mij altijd e-mailen en uw vraag stellen. U krijgt binnen 24 uur van mij antwoord. Kan ik u vraag niet beantwoorden dan speel ik deze door in mijn netwerk.


+Simon van Eijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten